Nieuws

02 Juni 2018:
Finale Van-Eekelen-beker

In de finale van de DD-afvalcompetitie staan twee spelers van DD 1: Lars Vististen en Rogier van Egmond. Vistisen heeft wit in de eerste partij. In het geval van remise komt er een tweede partij met verwisselde kleuren.
02 Juni 2018:
Persoonlijk Kampioenschap Leidse Schaakbond

Bij het Open PK van de LeiSB doen drie DDers in de B-groep mee: Theo van Orsouw, Niels Engelen en Auke de Vries. Niels Engelen heeft zijn partij uit de derde ronde tegen ratingfavoriet Marco de Mooij van commentaar voorzien.
31 Mei 2018:
Wordt Stan the Man?

Aanstaande dinsdag wordt de 10e en laatste ronde van het First Tuesday Rapid gespeeld. De laatste ronde telt dubbel en de beste 6 resultaten zijn bepalend voor de einduitslag. Op dit moment zijn er nog vier kanshebbers voor de overwinning:

1
   Cortenbach
   23 rangpunten
2    Van Orsouw
   24 rangpunten
3
   Prakken
   26 rangpunten
4
   Kuiper
   27 rangpunten

Er is dus nog niets beslist...
27 Mei 2018:
Privacy Statement

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft ook DD een Privacy Statement gepubliceerd.
12 Mei 2018:
Juan Pablo de Mey wint 25e DD Rapid Open

Gezien de lijst van inschrijvingen dachten we nog dat het een nipte beslissing zou worden: 4 spelers die qua rating maar 10 puntjes van elkaar verschilden (De Mey, Bueno, Romkes, Westerduin). Maar Juan Pablo de Mey bleek deze zaterdag toch iedereen de baas. Hij versloeg onder meer Bueno en Romkes en eindigde op 7 uit 7, wat niet vaak gebeurd in de Haagse Rapidcyclus. Op de tweede en derde plaats twee DDers: Gosse Romkes (6) en Mark Bueno (5). Ook Hans Segers en Theo van Orsouw kwamen op 5 punten.


Winnaar: Juan Pablo de Mey
12 Mei 2018:
DD Rapid Open


Agenda
 • Do
  21 Jun
  Snelschaken
 • Za
  23 Jun
  Snelschaken
 • SHTV Rapid Open (Haagse Rapidcyclus)
 • Di
  26 Jun
  Keizer (27e ronde)
 • Do
  28 Jun
  Snelschaken
 • Za
  30 Jun
  Snelschaken
 • Di
  03 Jul
  Keizer (28e ronde)
 • Do
  05 Jul
  Snelschaken
 • Za
  07 Jul
  Snelschaken