Nieuws

15 December 2018:
DD-jeugd succesvol op PK E en voorronde PK C en D

In Delft zijn door DSCV de voorrondes voor het PJK C en D en het PJK E georganiseerd. Met 72 deelnemers was het erg gezellig in het Denksportcentrum en werd het beter bezocht dan de toernooien vorig jaar. Van DD deden er 10 kinderen mee.

Hayun Shin deed mee in de C categorie. Hij hoort nog in de D categorie maar was al  al geplaatst in de eind ronde voor de D categorie. Hij werd gedeeld vierde met 4 uit 7.

In de voorronde voor het D kampioenschap (kinderen tot 12 jaar) deden twee DD-ers mee. Rudraksha werd gedeeld zesde met 4 uit zeven en wordt daarmee reserve voor de eind ronde van het kampioenschap. De eind ronde zal door DD worden georganiseerd en vind plaats op de zondagen 13 en 20 januari. Juliet die pas op onze club schaakt werd met 3 uit 7 gedeeld twaalfde.

In het E kampioenschap (kinderen tot 10 jaar) waaraan 39 kinderen mee deden waarvan zes kinderen van DD. Art werd met 5½ uit 7 derde in deze categorie en mag daardoor meedoen met het Nederlands kampioenschap. Hajin werd vierde met een half puntje minder. Beide hebben dus goed gepresteerd omdat beide geboren zijn in 2011 en dus tot de jeugd categorie G behoren.

Mathias werd en Teus werden gedeeld elfde met 4 uit zeven. Florian en Boudewijn werd gedeeld tweeëntwintigste  met 3 uit 7. Gijs had zich ook opgegeven maar moest zich af melden door een ongelukje dat hem overkwam op zaterdag.