Nieuws

10 Juni 2019:
Delfts Kroeglopertoernooi Pinksteren 2019

Vijf DDers, verdeelt op vier koppels, deden mee bij het Delfts Kroeglopertoernooi: Frans Vreudenhil (samen met Timon van Dijk, 17e plaats), Jaco Arkesteijn (samen met Paul Koks, 31e), Ton Bodaan (samen met Armin Segger, 55e), Jan Willem Koelmans en Theo van Orsouw (77e). Paul Koks heeft verslag gedaan van het resultaat van het team Arkesteijn-Koks.


Paul Koks en Jaco Arkesteijn

Met Jaco Arkesteijn vormde ik een team tijdens Kroeglopertoernooi in Delft. Een team met clubgenoten van Jaco kwamen niet op een puntentotaal om een keer tegen ons te kunnen spelen en lieten we zo al achter ons. Een team van mijn clubgenoten hebben we in de voorlaatste ronde in een rechtstreeks duel met 2–0 verslagen. Foto is van vlak voor dat duel tegen Rob van der Holst en Frans Hoogeveen.

In de slotronde speelden we nog 1–1 tegen het duo Eelco Kuipers en Hielke Kuipers en belandden zo op acht punten. Ieder vier. In de eerste ronde zorgde Jaco voor de 1–1. In de slotronde deed ik dat. Driemaal wonnen we met 2–0 en tweemaal verloren we met 2-0.

Op 85 teams als 66e geplaatst en 31e geëindigd.

Paul Koks