Nieuws

18 September 2021:
Uitslagen eerste ronde september


Vierkamp 1
Pion-groep
NrNaam1234
TotPlts
1Alexandr Mityaev

02Gosse Romkes


3Prajit Kumar1

4Stan Cortenbach
Stan kon worden toegevoegd aan deze groep waardoor een normale vierkamp wordt gespeeld. Let wel even op, want de partij 1 - 3 is al gespeeld!Vierkamp 2
Paard-groep
NrNaam1234
TotPlts
1Theo van Orsouw


0


2Raymond Timmermans1

3Remko de Waard
0
4Daniel Diaz1Mooie uitslagen hier. Daniel wint van de altijd lastige en gevaarlijke Theo. Ik heb al eens voorspelt dat Daniel de 2000 elo-grens door zal gaan. Volgens mij is dat inmiddels ingezet. Ook Raymond is zo'n iemand waarvan we niet weten hoe goed hij gaat worden. Als relatief beginnend schaker haalt hij al een hoog niveau. Zijn overwinning op Remko getuigd daar misschien wel van alhoewel ik over het spelverloop weinig informatie heb.


Vierkamp 3
Loper-groep
NrNaam1234
TotPlts
1Lothar van der Sluijs


½2Jaco Arkesteijn

13Frans Wentholt
0
4Tomas Scholtus½
Fijn om hier te kunnen melden dat Tomas na een lange afwezigheid zich weer heeft gemeld op de club. En door gelijk te spelen tegen Lothar laat hij zien dat hij het schaken beslist niet verleerd is. Jaco wint van Frans en nestelt zich aan de kop van de groep. Maar hier kan het nog alle kanten op natuurlijk. 


Vierkamp 4
Toren-groep
NrNaam1234
TotPlts
1Max van Herpen


1


2Prayan Kumar


3Robert van Eibergen


4Auke de Vries0In deze vierkamp een partij die gewonnen is door Max tegen Auke. De andere partij kon nog geen doorgang vinden omdat uit voorzorg tegen Corona Prayan een keer moest overslaan. Heel verstandig en zo willen we dat ook bij DD. Bij enige twijfel thuisblijven en anderen geen risico laten lopen. We blijven voorzichtig met Corona, als altijd!  


Vierkamp 5
Dame-groep
NrNaam1234
TotPlts
1Joey Rog0

0


2Pieter Joosten0
03Rohit Hebbale Ramkumar11
4Joseph Zehner1In deze groep twee nieuwe leden die vol verwachting en met open vizier hun tegenstanders tegemoet traden. Ik heb het over Rohit en Joseph, van harte welkom! 
In de tabel zie je in kleur de uitslagen zoals ik die aantrof op het bord. Volgende week gaan we hen uitleggen hoe je de uitslagen moet noteren. De groene uitslag in rij vier is het enige cijfer op de goede plaats. De uitslag van Joey tegen Joseph is dus voor de helft correct genoteerd maar de nul in rij 1 van Joey moet verderop staan (zie zwarte nul). En de nul van Pieter, wat is hij toch altijd galant voor nieuwe leden, moet ook wat verderop staan, in kolom 3. Het punt van Rohit, knap gedaan overigens, moet ook 1 cel naar rechts. Dus goede uitslagen van onze nieuwkomers, maar kop op Joey en Pieter, sla terug!