Nieuws

13 Januari 2022:
Uitslagen Ronde 2: DD-Online-Vierkampen Januari 2022

De eerste uitslagen van ronde 2 zijn:

Vierkamp 1
Pion-groep
NrNaam1234
TotPlts
1Prajit Kumar
0
1
1
2Leo Kuiper1
1

2
3Gosse Romkes
0
1
1
4Stefan Boeters0
0

0


Leo is goed op dreef blijkens zijn tweede overwinning op de sterke jeugdspeler Prajit, na in de eerste ronde in een leuke wedstrijd Gosse keurig te hebben verslagen vanuit zijn eigen lijfopening. Hij gaat fier aan kop en het is aan Stefan, na een tweede smadelijke nul tegen Gosse, om de eer te redden en de vierkamp weer spannend te maken. Als Prajit of Gosse hun onderling duel wint kan een van hen misschien nog gelijk eindigen met Leo. Maar eerlijk is eerlijk, Leo staat er natuurlijk het beste voor!


Vierkamp 2
Paard-groep
NrNaam1234
TotPlts
1Noah Ritzerveld
½

0
½

2Rick de Vries½

1

1½
3Prayan Kumar
0
1
1
4David Madularea1
0

1


"Wat is dit een leuke vierkamp!": schreef ik in mijn vorige update. En het is nog leuker geworden door een foutje van mijn kant, want ten onrechte had ik melding gemaakt dat David van Prayan had gewonnen maar dat was omgekeerd! Hierdoor strijden na 2 ronden nog 3 van de 4 getalenteerde jeugdspelers, met wel wat leeftijdsverschil onderling, nog steeds om de promotie naar de eerste groep. Ik gun ze het eigenlijk allemaal wel. Rick werd daarin gedwarsboomd door Noah die hem een halfje afsnoepte. Nu met het verlies van David in zijn partij tegen Prayan staan beiden nu slechts een halfje achter op koploper Rick. Maar David kan dat goedmaken door een eventuele overwinning op Rick in de laatste ronde. En Rick kan ook niet gokken op een remise tegen David want dan heeft Prayan ook weer kansen om langszij te komen. Dus Noah is dan ook weer heel belangrijk in die laatste ronde! Voor hem zou winst betekenen dat hij zich alsnog handhaaft in deze groep. Ik zei het toch, wat is dit een leuke vierkamp!!

Vierkamp 3
Toren-groep
NrNaam1234
TotPlts
1Rik Terwijn


1
1
2Andre Lopies

1

1
3Pieter Joosten
0


0
4Roel Terpstra00


Rik en Andre hebben hun onderling duel wat uitgesteld, om zich beter te kunnen voorbereiden na hun beider winst in de eerste ronde?! Rik is nieuw en geen clubspeler en deed het goed in de eerste ronde. Andre is gewaarschuwd. We wachten rustig af hoe deze vierkamp zich verder voltrekt. 

We updaten deze pagina totdat alle partijen van ronde 2 zijn verwerkt.