Nieuws

16 Februari 2015:
Partnership Sponsorkliks en DD

Beste DD leden,

Graag informeren wij u over een nieuw initiatief bij DD te weten een samenwerking met de organisatie Sponsorkliks. Het is vanaf nu voor iedereen die DD een warm hart toedraagt mogelijk om onze club GRATIS te sponsoren.
 
Op onze website staat nu een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken komt u op een website met een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, V&D, KLM, Mediamarket, LeenBakker en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert DD een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.
 
Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via de DD website kunt u terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert voor onze Club. U hoeft zich hier niet voor te registreren, alleen maar op de banner klikken is voldoende.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar http://www.dd1852.nl klik op de Sponsorkliksbanner en vervolgens de winkel waar u wilt kopen. U kunt op de winkeloverzicht pagina ook all inkomsten van DD zien door aan de rechterkant van de pagina op aanmelden te klikken in het kader: "Bekijk de Inkomsten".

Eenieder kan hieraan meedoen, dus ook uw familie en vrienden. Dus heeft u familie / vrienden die regelmatig online aankopen doen en DD willen supporten informeer hen dan over dit initiatief.

Via email zullen wij u ook nog nader informeren en tevens zal er uitleg gegeven worden tijdens de ALV. Ook kunt u Stefan Boeters of Mark van Iersel emailen of aanspreken voor extra uitleg over dit initiatief.

Wij hopen dat u dit initief steunen zal.

Alvast bedankt namens DD

Berichten: